Baggrundsinformation: New World Order-netværket

For at forstå, hvordan og hvorfor Covid1984 er et bevidst plot mod menneskeheden, er det nødvendigt at grave dybt ned i historien. Det, vi er vidne til nu, er ikke en tilfældighed, det er snarere et omhyggeligt planlagt globalistisk kup, som har to hovedformål:

1) Affolkning (depopulation)
2) Oprettelsen af ​​1984 i 2030, en fascistisk (korporatistisk) ikke-valgt teknokratisk verdensregering med et globalt overvågningsprogram

Dette kup har været i gang i flere faser, sammenfattet: det hemmelige Jekyll Island-møde mellem finansmænd i 1910 som førte til oprettelsen af ​​Federal Reserve-systemet i 1913; finansieringen af Sovjetunionen af ​​visse finansfyster i USA og England, f.eks. finansfolk højt placeret i Federal Reserve Bank of New York; Den Store Depression; USA gik ud af guldstandarden under Nixon i 1971, hvilket skabte et rent fiat-gældspengesystem; 9/11 i 2001 som medførte mere kontrol og overvågning; Club of Romes brug af klima i 2010’erne til at ændre den offentlige opfattelse med det formål at indføre kulstofbeskatning og mere mikrostyring og -kontrol gennem Agenda 21/2030; Covid1984 i 2020 for at installere et globalt vaccinationsprogram, der skal kombineres med en biometrisk overvågning og sterilisering (potentielt også direkte drab) af store menneskemængder mens de sædvanlige bagmænd (familier) kan drage økonomisk fordel af det gennem deres Big Pharma-produkter som betales af de nationale regeringer, dvs. beskatning af de mennesker, der er målet for kontrollen og destruktionen. Ovenstående er planen.

Her følger et link til en baggrundstekst, der potentielt kan belyse en del af det større billede. Hvis vi skal vende den modbydelige proces, så er det afgørende, at folk kan identificere de spillere, der køber politikere og bureaukrater over hele verden, hvor de kommer fra og hvad der er deres mål.

Truslen fra Corona vil ændre verden som vi kender den


https://newspeek.info/truslen-fra-corona-vil-aendre-verden-som-vi-kender-den/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *