TRUMPS FÆLDE SIKRER PRÆSIDENTEN 4 ÅR MERE I DET HVIDE HUS!

Donald Trump

Dette er skrevet af Robert Hintze på hans Facebook side.

I de blindes rige er den enøjede konge.

For knap har første bølge lagt sig, førend mus, mand og papegøje er sprunget fra borde, svømmet i land og fortalt vidt og bredt om den sikre død, for de som blev ombord på det synkende skib.

Men for de monarker som sætter kikkerten for øjet i panden og ser gennem matrixens falske tåger, hån og panik, vil virkeligheden vise, at skibet lige nu ridder på stormens bølge, sikkert frem mod kysterne af den nye verden.

Det er så kort og præcist jeg kan opsummere status efter gårsdagens fantastiske, nervepirrende, historiske og uvirkelige drama.

Og uvirkelig er måske det bedst beskrivende ord, idet alt hvad vi så i går d. 6. Januar var et nøje iscenesat kup (forsøg).

Det var det længeventede og måske heller ikke sidste modtræk, fra Cabals amerikanske Deep State og oh boy, hvor deres twist gjorde filmen endnu mere spændende.

Men inden jeg kaster mig ud i at give mit perspektiv på de mange hændelser, så vil jeg først gerne dedikere et par ord til de som har travlt med at udtrykke hån og latter over den kritiske indstilling jeg har til mediernes manipulation og til mine analyser af det altid gældende officielle narrativ.

Jeg er ikke spåkone og jeg har ikke forsikret nogen om, hvordan vejen til Rom den forløber. Det er jeg ikke herre over. Det er kun Herren der er det.

Så når jeg beskriver de hændelser jeg ser og de muligheder der foreligger (eksempelvis for Trump), samt de potentielle konskvenser de kan få, så er det dermed ikke sagt, at det sådan tingene udspiller sig.

Derimod er det ment som en hjælp til at give læseren en større forståelse af og et bredere perspektiv på den fortælling, som de få mennesker der ejer medierne, ønsker du skal acceptere.

Der hvor jeg stålfast har lagt hovedet på blokken og satset mine chatoner, akkurat som alle andre gør ved et valg, er ved at sige, at Biden ikke bliver USAs næste præsident, men at Trump gør og det står jeg stadig helt fast på.

Så får jeg ikke ret i det, så må alle troldene og de ondskabsfulde skeptikere gerne pege fingre (selvom det ikke giver nogen mening, da det vil være en fejring af, at Satan har vundet over os og dem), men indtil Biden er svoret ind som præsident og Trump nyder sit otium på golfbanen, så må gadens domstol lige bide sig i fingeren og vente med at pege.

Eller endnu bedre finde jer en anden Facebook side at følge, hvor indholdet og holdningerne resonerer bedre med jeres værdier og bevidsthed. 🙂 Dette er som mange gange sagt før ikke en debatside – husk det – så jeg hjælper altid gerne trolde hurtigt videre ind i skoven.

Nuvel, tilbage til det det handler om! 😀

Donald Trump 2020

ISCENESAT ANGREB PÅ KONGRESSEN GIVER TRUMP UVENTET FORDEL:

Popcorn og is var fremme da gårsdagens MEGA MAGA rally til støtte for USAs præsident rullede hen over skærmen, som den perfekte opvarming til overværelsen af den efterfølgende og ultimative test af det amerikanske forfatningsfunderet demokrati.

Men en ting var om de ædle forfatningsprocesser kunne håndtere, at sikre det retmæssige resultat efter et valg gennemsyret af fake news, organiseret svindel og udbredt korruption – en anden ting var spændingen om det episke øjeblik, hvor Mike Pence med et hammerslag, skulle vise hans sande tilhørsforhold, troskab og pligtfølelse.

Var han en ulv i fåreklæder og tilbeder af Lucifers illuminerende falske lys? Eller havde han virkelig vendt Cabal og det satanistiske broderskab ryggen for, at redde menneskeheden fra den dæmoniske New World Order agenda?

Svaret kom inden Pence overhovedet havde løftet hammeren, i form af et brev sendt til Trump, imens Trump i den anden ende af byen holdte tale for de tæt på 1 million fremmødte patrioter.

Pence forræderiske brev informerede Trump om, at han ikke ville afvise de på et falsk og ulovligt grundlag udvalgte valgmænd. Og dermed var scenen sat for et Judas bedrag af dimensioner.

For ganske vist havde op imod 60 kongresmedlemmer forinden udsendt officielle udmeldeinger om, at de ville anfægte de mange staters valgmænd pga udbredt valgsvindel og irregulær håndtering af valget, men straks efter at den første stat, Arizona, var blevet anfægtet, skete der noget højst besynderligt.

En håndfuld Antifa personligheder, “crises actors” og professionelle agitators (opildnere) klædt ud som Qanon og Trump supportere, havde på magisk vis “kæmpet” sig igennem de 4 rækker af politi og opstillede hegn, ind gennem porten og ind i selve kongressen og helt ind til de enkelte kamre.

På en dag hvor præsidenten var i byen, hele kongressen var samlet og efter flere ugers forberedelse!?

(Se her Antifa folk der praler af det og som indrømmer de er blevet betalt)

De fleste har set hvordan hele det danske politikorps er på den anden ende, hvis København får officielt besøg eller afholder noget EU tant og fjas..

Derfor lyder det som et sandt kunststykke af en terroroperation, som end ikke de mest hærdede kalifat-agenter eller grumme efterretningstjenster med erfaring fra 20 års War on Terror endnu har haft held eller kapacitet til at udføre. Og så endda uden brug af fly, våben eller planlægning!

Pladsen foran The Capitol må derfor have været et kampsportshelvede og et ninja-cluster-fuck af dimensioner! Hvordan ellers skulle de udklædte Antifa rødder kunne eliminere det heroisk kæmpende politimandskab?

Det skal jeg fortælle jer.

De blev bevidst budt velkommen og lukket ind igennem de opstillede barrikader og foran allerede opstillede fotografer udspillede der sig et absurd “kampteater” der mest af alt lignede en folkedans eller forelskede teenagere der genert skubber til hinanden.

(se video af At de bliver lukket ind her)

Der var absolut ikke tale om politifolk der forsvarede The Capitol, men en indøvet aktion bestående af en stor gruppe Antifa aktører og “politifolk”, blandet med forvirrede Trump supportere der fulgte med ind igennem de åbne hegn for at tage selfies på trappen.

Inden på The Capitol udspillede der sig noget endnu mere amatøragtig teater, hvor vagter lod som om de “kæmpede” mod de “farlige og voldelige Qanon” tilhængere.. Enhver der har set et bar-slagsmål kunne imidlertid se, at det INTET havde med rigtige intentioner at gøre.

(Se her)

Jeg fulgte med via Facebook Live på en af de mange turister der havde gået med ind og filmede optrinnet og det lignede mest af alt en stor forsamling af folk der bare stod og indenfor og kiggede på hinanden og råbte “USA”.

Situationen hvor den kvinde som angiveligt blev dræbt var også meget mærkelig. Video viser at en person der gemmer sig på den anden side af en barrikaderet dør, længe står og sigter, pludselig og absolut ikke i nødværge skyder vedkommende angiveligt kvinden igennem ruden i døren.

Først synes der ikke at være sket hende noget, men senere efter hun har fået behandling, er hun pludselig smurt ind i postkasserødt blod.

Slutteligt kom National Garden så i fuld kampgear og gelejdede venligt folk ud foran hoveddøren igen hvor de blev stående i flere timer efter..

Og så var det ligesom ovre.

Intet udover noget glas i en rude blev ødelagt. Det er i sig selv lidt mistænkeligt, når man har set hvordan optøjer tidligere på året har resulteret i plyndret og udbrændte bydele.

To timer efter seancen returnerer alle kongresmedlemmer så igen, klar til at forsætte.
Ingen er taget hjem, så de må have haft på fornemmelsen eller kigget på vejrudsigten og set at det stik mod sædvane blot, var et af de her “Pletvis regn med forbigående optøjer” forløb.

Mange folk på stedet udtrykte derefter undren over at kongresmedlemmerne bare kunne rende rundt i gangene igen når en kvinde just forinden var blevet myrdet af en ukendt person med tilknytning til kongressen (sikkert en vagt) og at området ikke blev spærret af, af efterforskere og politi, som ved et hvilket som helst andet gerningssted.

Men intet viste sig mere underligt og forræderisk end hvad der dernæst udspillede sig i kongressen.

Samtlige medlemmer som forinden både på skrift og på talerstolen havde argumenteret i stærke vendinger om valgsvindel, overholdelse af forfatningen og folkets ret, havde nu, en efter en, skiftet holdning.

Pga “terror angrebet” mod kongressen, som de stort set alle gav Trump skylden for, var de pludselig ikke længere af den holdning, at de anfægtede staters valgmænd var blevet udpeget på et forkert grundlag.
Alle som en lagde de “angrebet” til grund for deres holdningsændring og pegede nu derfor på Biden.

Det var som at være til stede da Cæsar blev bedraget og stukket af alle senatorene.

Hele verden fik at se, hvor gennemsyret korrupt, bedragerisk og ligeglad Washington og kongressen er med folkets mening.

Uanset partitilknytning, gik det op for selv den dummeste seer, at eliten sværger troskab til en helt anden magt end det parti, den præsident eller det folk de er “valgt” til at repræsentere.

Lige efter Mike Pence havde stukket kniven ind og sikret Cabals (foreløbige) sejr ved ikke at støtte Trump, gik to mænd ham imøde på vej ned fra talerstolen og via hvad der ligner et frimurer håndtryk gav ham hans belønning – en gylden medaljon. En anerkendelse fra logebrødrene af, at han har udført sin opgave som aftalt.

Eller måske bare en chokolademønt fra 7-11. Det må du selv vurdere.

(Se videoen her og screenshots vedhæftet)

Faktum er at USA i går var vidne til endnu et False Flag Attack, et selviscenesat angreb for at retfædiggøre indførelsen en ny magtstruktur, ligesom 9/11 var det og Pearl Habor før det.

OG NU ER DER SÅ FEST!
Eliten kan ånde lettet op. Hvad der længe lignede en afsløring af deres valgmanipulation, magtkorruption, okkulte pædofili, forbrydelser mod menneskeheden og satanistiske agenda for jordens befolkning, kan om blot 13 dage sikres for evig tid.

Eller kan det?
Og er der grund til at feste?

Ja – Hvis du er en af dem der får din viden om verden via BT, EB, TV2, DR1 og alle andre danske medier. Så siger de, at der er grund til fest og fryd over Trumps æra er slut.

Biden og Cabals agenda spiller lige ind i den restriktionspolitik, som lige nu er ved at konforme verdens befolkninger og tilsikre eliten overklassebeføjelser og folket tvang, krav og fordummelse.

Men så er det godt at jeg kan fortælle, at der efter min overbevisning er sket noget helt andet.

TRUMPS FÆLDE
Som jeg i tidligere opslag har beskrevet, så har Trump mange veje til sejr. Nogle er mere demokratiske end andre, men de alle overholder forfatningen og selv de mere ekstreme af slagsen, er han i hans gode ret til at forfølge såfremt, at han med rimelighed kan argumentere for brugen af dem. Og det kan han nu.

THE INSURRECTION ACT (TIA)
For at kunne tage The Insurrection act i brug er der en række moralske og lovmæssige forudsætninger der skal være på plads.

1) Trump har klogt nok lade den forfatningsmæssige proces udspille sig først, uden at interfere. Her har kongressen vist den amerikanske befolkning og verden, at den ikke har været i stand til at forsvare demokratiets grundlæggende principper, herunder at sikre valgprocessens integritet.

Det er folkets absolutte ret, at kunne stemme til et svindelfrit og fair valg for at kunne opretteholde et demokrati.

2) Trump inviterede ikke af ren tilfældighed sine vælgere til Washington d. 6. januar. Han vidste, at verdens øjne ville hvile på USA den dag og med det enorme fremmøde viste han både sit land og det internationale samfund, at han er elsket og har sit folks opbakning.

3) Trump havde med usvigelig sikkerhed fået efterretninger fra Alliancen om, at Deep State planlagde et “False Flag” angreb på kongressen den dag for, at kunne skabe et påskud for ikke, at efterkomme kravet om at tilbagevise de anfægtede valgmænd – og det fik ham til at planlægge efter det.. og sætte fælden.
En af forudsætningerne for ibrugtagelsen af TIA er, at der er såkaldte “insurregers” (oprørere), der forsøger at vælte regeringen. Det kunne han så bruge denne mulighed til.

4) Den sidste forudsætning for at kunne tage TIA i brug er, at præsidenten først offentligt beder oprørerene om at “disperse” (opløse/sprede sig). Såfremt de ikke gør det, har han hjemmel til at tage loven i brug.

5) Af to omgange lagde Trump to videoer ud på de sociale medier imens “angrebet” var igang, hvori han bad uromagerne om “peacefully disperse and go home”.
Jeg så selv begge videoer og undrede mig over, hvorfor de i første omgang blev gjort udelelige af Twitter og pludselig blev de slettet. Det gav ingen mening da han jo netop bad folk om at stoppe og gå hjem.

Det var så lige indtil jeg fandt ud hvorfor!

Deep State forsøgte desperat at udbedre skaden ved, at få Twitter til at slette Trumps tweets og dernæst at lukke hans konto for, at han ikke fik mulighed for at uploade videoen/beskeden igen.

Og af samme grund er Trump nu blevet afskåret fra Twitch, YouTube, Instagram og Facebook.

Men det er for sent, rotterne ER allerede gået i fælden!

Alle forudsætninger var og er nu indfriet til, at Trump kan tage TIA i brug og indsætte nationalgarden til at anholde alle de, som har konspireret mod ham og hans administration, samt forbrudt sig mod deres ed.

Det er derfor vi nu ser et fuldstændig vanvittigt og desperat forsøg på at starte en rigsretssag mod Trump og ibrugtagelsen af den “25. tilføjelse” i forfatningen, hvor kongressen kan afsætte præsidenten, hvis han er “unfit” til at udføre sit embede.

De desperate handlinger i sig selv, bekræfter nærværende analyse, i det, at hvis demokraterne, Big Tech, medierne og alle andre, er så sikre på, at certificeringen af Joe Biden var OK og efter bogen, så giver det jo ingen mening at starte en rigsretssag op for at få Trump afsat med 13 dage tilbage af hans embede.

Så er det jo bare om at slå fødderne op på bordet og vente på at festen skal begynde.

OG HER KOMMER SÅ THE KICKER
1) Ved at kongressen, med kendskab til beviser eller igangværende jurisdiske tiltag, certificerer valget af Joe Biden, baseret på anfægtede valgmænd, der er udpeget, som et resultat af “foreign interference in a US election” (fremmede staters involveren i det amerikanske valg) gør man sig skyldig i FORRÆDERI jvf. to af Trumps dekreter herunder, dekretet af 2. November 2018.

Straffen herfor er dødstraf.

Og den skarpe læser kan huske, at jeg tidligere har gjort opmærksom på, hvorfor at Trump udvidede dødsstraffen til, at indbefatte Firering Squad, gift, gas og elektrisk stol. De danske medier lo og hånede ham over at indføre dette på vej ud af sit embede.

Hele kongressen er i skrivende stund de facto skyldige i ikke at overholde deres ed og i at assistere fremmede nationer i valgsvindel og i at forsøge at vælte en præsident.

Det samme er gældende for alle Big Tech selskaber! De er færdige!

Nu har Trump så fået hjemmel til at aktivere TIA, hvilket giver ham både ret og manpower uden om de korrupte CIA og FBI, (som jo ikke har ville løfte en finger for ham) til at håndhæve loven og arrestere hele banden!

Det er derfor vi ser Nancy Pelosi og alle andre være i FULL BLOWN PANIC for at få afsat Trump NU.

Og noget kunne tyde på at Trump forbereder noget:

Mike Pence’s Chief of Stab blev I går afvist da han ville ind i det hvide hus!

2) Personer som overvåger Trumps flyruter dagligt offentliggjorde i går billeder, der indikerer at han er fløjet til et “kommando center” som bruges til krigsoperationer.

Nuvel, vi må se hvad Trumps modtræk bliver, men jeg vil blot gøre opmærksom, at det er forkert at afskrive Trump endnu og at medierne og de politiske analytikere, såkaldte eksperter, i TV2 og på DR1, slet ikke leverer en fyldestgørende dækning af det geopolitiske magtspil og de brikker der er i aktion på skakbrættet.

De næste dage bliver VANVITTIG spændende, men lad nu være at fare i flint over de ting der bliver sagt af medierne. Få altid det modsatte syn på sagen og dan dig din egen mening. 🙂

Tak fordi du læste med og her er et lille tip: Download messenger appen “Signal” nu og ikke senere.

OBAMA IMPLICERET I FORRÆDERI:
Som om det ikke skulle være nok, så er der lige landet en gigantisk “bombe”.

Nye beviser er kommet frem som angiveligt viser, at Obama har orkestreret og finansieret den megen valgmanipulation ved valget den. 3. November 2020

Via det italienske regeringsejet selskab “Leonardo” – verdens 11. største defence contractor.

Italiens regeringsleder er ligeledes impliceret. Personen som har skrevet koden, som er blevet brugt til at ændre stemmefordelingen i Dominion tællemaskinerne på valgnatten, er angiveligt stået frem og har samarbejdet med et amerikansk hold af advokater, for at samle al data og dokumentation.

Dette er nu angiveligt i Trumps hænder.

Få overblik over denne nyhed her inden den breaker:

(Videoen er sidenhen fjernet fra YouTube)

Trump har just udsendt en videobesked.
Hør hvad han siger og hvad han ik siger.
Læs mellem linjerne.

Han siger:
“.. is only just beginning”. “..transition to OUR administration”.

Han siger ikke:
“ The Biden/Harris administration..”, “..I am conceding”. “..We have lost”.

Mellem linjerne:
“Jeg giver fjenden indtryk af at jeg overgiver mig”. – Det afholder dem fra at flygte ud af landet
Det gør det svært at samle flertal for at afsætte, arrestere eller starte rigsretssag.
Det køber tid.

TWITTER SLETTER DONALD TRUMP IGEN – OG ALLE FRIHEDSKÆMPERE.

Twitter er i disse minutter i færd med at udradere alle der deler informationer, som kan kaste lys over demokraternes valgsvindel eller på anden vis er kritisk over for det (måske) kommende styre i USA.

Apple truer nu med at fjerne Parler – det nye sociale medie der minder om Twitter men som tillader ytringsfrihed. Mange af de som gennem den seneste tid er blevet ofre for Big Techs politistats metoder har søgt hen til Parler.

Det vil Deep State nu have stoppet.

Donald Trump har i sandhed fået magthaverne til at vise deres totalitære agenda for menneskeheden før tid.

Det som mange oplyste har advaret om længe og som er blevet kaldt konspirationsteori er i færd med at udspille sig.

Nancy Pelosi har bedt Trump om at træde tilbage omgående eller hun vil starte en rigsretssag de sidste 12 dage af hans første term, efter forlydninger om, at Trump har til hensigt at deklassificere (offentliggøre) “Alt”!!
(Korruption, hvidvask, pædofili, mord osv udført af politikere og deep state aktører )

Hun er mildest talt desperat. ⛈

Stay tuned.

PARLER UTILGÆNGELIG!!

Medieplatform med millioner af brugere muligvis slettet af Apple. Efter rygter fredag aften begyndte at fyge om, at Apple ville slette Parler såfremt de ikke indfører samme censureringspolitik som de andre Big Tech virksomheder, er appen nu pludselig utilgængelig!

(Inklusiv min Parler profil) 👀😆

I følge amerikanske nyhedsmedier har Apple givet Parler 24 timer til at indføre et tilsvarende drakonisk moderationsmodul som Twitter og Facebook eller de bliver slettet fra App Store.

Det forklarer muligvis hvorfor Parlers app er nede, de må ha hyret hele Indien til at kode på den nu, – hvis de skal nå det inden deadline.

Det sociale medie Discord har slettet severen “The Donald”, som hovedsagligt bestod af Trump supportere. 😱

YouTube er lige nu i færd med at slette konti, som er pro Trump. Radio podcasten The War Room med Steve Bannon er væk.

Det er helt utvivlsomt en koordineret operation som Big Tech er i gang med nu, i samarbejde med demokraterne.

Google har suspenderet Parler fra Google Play Store!!

Trump har udsendt en udtalelse via en pressemedarbejders konto.

Tak til Pixabay for gratis billede

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.